Litt om oppholdet

I løpet av dagen tar vi en lenger tur med hundene, alt etter behov og ønske fra hund og eier. Vi har flotte turområder rundt oss, og vi går gjerne til Kolbeinsvarden der hunden din blir skrevet inn i fjellboken, eller....

Litt om ankomsten…
 

Vårt høyeste ønske er å gi hunden din et trygt og trivelig opphold hos oss, og at den skal få en god individuell oppfølging i form av kos og aktiviteter. For å oppnå dette må vi ha mest mulig informasjon om hunden på forhånd, f.eks. mosjonsbehov, omgang med andre hunder, fórvaner, evt. sykdom eller skader. Dette er svært viktig informasjon for oss, og vil bli hengt opp utenfor hundens rom.
Når hunden din er sjekket inn vil vi knytte kontakt slik at den får en god trygghet til oss og området rundt. Lek, prat, kos og «snusing rundt omkring» er metode vi bruker til dette.

 

Litt om dagen på hotellet…

Dagen starter med en luftetur før frokost.

Hunder som skal leke sammen i luftegårdene blir vurdert etter kjønn, rase, kroppsspråk og adferd for at vi skal være 100% sikker på at de fungerer fint sammen. Mens hundene er ute foretar vi rengjøring av rom, tepper, skåler, utstyr og mellomgang.

I løpet av dagen tar vi en lenger tur med hundene, alt etter behov og ønske fra eier. Turene går gjerne til Kollbeinsvarden hvor hunden din blir skrevet inn i fjellboken, eller vi tar lengre utfarter til ett av Bergens 7 fjell (etter avtale med eier).

Hunden vil også få nødvendig hvile mellom dagens aktiviteter.

 

 

Litt om avreise…
Vi forsøker å begrense inn- og utlevering til morgen og ettermiddag (08:00 – 09:30 og 16:00 til 17:30) for å unngå unødvendig stress for hundene.